Tropicana

Van Toerisme

Ga naar: navigatie, zoek

Tropicana B.V. is in 1988 in opdracht van Center Parcs – de toenmalige eigenaar- gebouwd. De bouw heeft circa een jaar geduurd. Het doel was, mensen de kans te bieden een dagje te laten genieten van een subtropisch zwemparadijs zonder overnachtingskosten.In 1989 werd Center Parcs overgenomen door een schotse brouwerij. Deze bepaalde dat de bedrijfsformule van Tropicana niet binnen het concept paste, daar de verblijfsaccommodatie ontbrak. Het bedrijf werd in de verkoop gedaan en is in 1993 verkocht. Sindsdien is het particulier bezit. Inmiddels zijn er een aantal grote verbouwingen en aanpassingen doorgevoerd binnen de locatie, Tropicana B.V. Het huidige Tropicana B.V. bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen, te weten : - Subtropisch zwemparadijs Tropicana
- Tropisauna
- Beauty en Thermae Center Aquasana
- Partycentrum 'Het Ornament'
- Dance Club Tropicana


[bewerk] Subtropisch zwemparadijs Tropicana

Geniet van Tropicana, de grootste subtropische oase van Nederland ligt aan de Maasboulevard in Rotterdam. Met palmen, bananenbomen en een constante temperatuur van 30c en met tropische verrassingen voor jong en oud. Ontdek zelf dit exotische avontuur!

'Meedeinen in het golfslagbad'
Centraal in Tropicana ligt het grote Golfslagbad. Via de lagunes zwemt u van hieruit naar het buitenbad. Als de Tarzankreet schalt, komen de golven in hoog tempo aanrollen en deint u mee in een woelige zee.

'Kinderparadijs vol waterpret'
Voor de hele kleintjes is er een veilig, ondiep bad met leuke attracties en speelbeesten.Vanzelfsprekend hebben wij ook gezorgd voor boxen en zwemvleugeltjes

'Volledig ontspannen in de Hot Whirlpool'
In Tropicana vindt u diverse Hot Whirlpools. Eenmaal tot uw kin ondergedompeld ervaart u een verkwikkende massage van warm (36c) borrelend water.

'De wildwaterbaan'
Dwars door de Tropicanajungle stroomt een wilde rivier van tientallen meters lang. Laat u meevoeren en beleef dit unieke, bruisende avontuur

'Aloha Bar'
De weelderige bar midden in de zwembad lagune. Hier proef je niet alleen de unieke exotische sfeer, maar ook lekkere snacks en drankjes Verder zijn er nog drie fantastische glijbanen en twee waterpistes!

'Lekker bruinen'
De zonnengrotten geven u de illustratie van een heerlijk tropisch strand. Met een mooie bruine kleur als souvenir.

[bewerk] Tropisauna

Voor een moment van totale onspanning bent u in Tropisauna aan het juiste adres. Midden in het centrum van een van de grootste havensteden ter wereld stapt u binnen in een oase van rust om te ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen. Want Tropisauna staat voor ontspanning, fysieke en mentale gezondheid en weerbaarheid, ontstressen en vitaliteit.Voor al onze faciliteiten geldt dat u er onbeperkt gebruik van kunt maken. De saunabezoeker kan zonder extra betaling gebruik maken van de faciliteiten van het zwemparadijs. Genieten wordt u dus wel heel gemakkelijk gemaakt.

[bewerk] Beauty & Thermae Center Aquasana

Stap eens uit het drukke leven van alledag en laat u heerlijk onbezorgd verwennen in Beauty & Thermae Center Aquasana. Ons instituut is erop gericht om een zo goed mogelijke balans te creëren tussen uw lichaam en geest. Wij bieden diverse faciliteiten en behandelingen waarbij uw gezondheid, (innerlijke) schoonheid en welbevinden centraal staat. Uw lichaam ontspant, uw geest komt tot rust en alle stress en spanning verdwijnt.

Heerlijk alleen, met een vriend of vriendin, moeder of zuster of gezellig met een klein groepje een dagje uit.

De behandelingen in het schoonheidsinstituut zijn individueel en worden uitgevoerd door een team van vakkundige en ervaren schoonheidsspecialistes, welke u met optimale aandacht en service omringen. In Aquasana werken wij met het topmerk Clarins.

Aan het eind van de dag voelt u zich beslist weer herboren.

Teruggeplaatst van "http://toerisme.nl/wiki/Tropicana"
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen