Utropia

Van Toerisme

Ga naar: navigatie, zoek
Utropia
Utropia

Laat u verrassen in tropische vogel- en plantentuin Utropia. In onze 1.000 m2 grote, tropisch overdekte tuin, zult u diverse exotische en zelfs vleesetende planten aantreffen. In dit paradijsje vliegen tientallen tropische vogels los rond, waardoor u ze van dichtbij goed kunt bewonderen. Daarnaast ontmoet u verschillende papegaaiensoorten, prachtige voliŤ≤•vogels en toekans. In het midden is een vijver aangelegd met daarin bijzonder nieuwsgierige koikarpers, waterschildpadden en tropische eenden.

Utropia is een uitje voor het hele gezin! Kinderen kunnen een speurtocht maken die hun spelenderwijs de details van de prachtige flora en fauna laten zien. Een Lori uit de hand laten eten, de vissen aaien en knuffelen met een kaketoe. Bij Utropia kan het allemaal en het levert ontroerende en onvergetelijke momenten op, dus vergeet uw camera niet!

Voor kinderen is Utropia een hele belevenis! U kunt in de tuin vragen naar de speurtocht, zodat ze alle details zullen zien en met interesse kijken naar de bijzondere vogelsoorten en prachtige bloemen en planten. Het voeren van de Lori's zullen ze niet snel meer vergeten.

Terwijl uw kinderen zich prima en veilig vermaken, kunt u op het terras onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers een gesprek aangaan met een kaketoe. Of in de shop een souvenir uitzoeken.

Teruggeplaatst van "http://toerisme.nl/wiki/Utropia"
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen