Vakantiehuis De Joffers, Limburg

Van Toerisme

Ga naar: navigatie, zoek

Onthaasten in luxe- Bijzonder en heerlijk vakantiehuis in hartje limburg's Rozenland, vlak bij de Maas en schuin tegenover bekend Arcen, en de historische stadjes, Venlo en Nijmegen.

HET HUIS 'DE JOFFERS'

  • luxueus en intiem.
  • unique character.
  • authentieke elementen gecombineerd met comfortabele, moderne meubelen.
  • stijlvol en gezellig.
  • fantastisch gelegen- bij 5 prachtige natuurgebieden, dus ideaal voor wandelaars en fietsers voor rust, ruimte en genieten.
  • volop gelegenheid voor toeristische, gezellige uitstapjes.
  • Maximaal 5 gasten.


UW VERBLIJF- Limburgse Luxe; U hebt het rijk helemaal alleen in dit sfeervol en bijzonder vakantiehuis! Maar als er iets is, dan staat Mieke uw gastvrouw altijd voor u klaar. Er is werkelijk aan alles gedacht .

Om maar wat te noemen: de gezellige keuken (compleet met afwasmachine, magnetron, kruiden en olie), de sfeervolle woonkamer met de grote comfortabele bank en designstoeltjes, het antiek en de kandelaars, de aanwezige tijdschriften en de open haard die zo is aangemaakt, zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

De drie luxueuse slaapkamers zijn elk individueel en bijzonder ingericht. Vanuit de kleurrijke eetkamer leiden twee openslaande deuren naar het zonnige tuinterras waar s' zomers ferme houten tuinmeubelen voor u gereed staan. Ontbijten kunt u op het gezellige morgenterras, en als de zon hoog staat is het heerlijk uitrusten onder de oude eikenboom.

Bijzondere kunst siert zowel de prachtige volgroeide tuin alsook het huis.

TE DOEN- Het pittoresk dorpje Broekhuizenvorst ligt aan de rivier de Maas, schuin tegenover de Kasteeltuinen Arcen en vlakbij de heilzame Thermaalbaden in Wellerlooi. Net over de grens ligt het bedevaartsoord Kevelaer en binnen een uurtje bent u in bruisend Maastricht of Dusseldorf. Volop gelegenheid voor gezellige en ook toeristische en historische uitstapjes.

Voor wandelaars en fietsers- neem uw schoenen of fiets mee! 'De Joffers' ligt zeer centraal temidden van aaneengeschakelde schitterende natuurgebieden zoals de Maasduinen, de Peel en de Hamert. Hier kunt u volop wandelen en fietsen langs uitstekende bewegwijzerde wandel-en fietsroutes die u door een gevarieerd landschap nemen.

Het Joffers is ideaal voor even een weekendje of weekje weg, samen of met familie en vrienden. U bent van harte welkom.

WWW.HETHUISDEJOFFERS.NL

Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen