Graafstroom

Van Toerisme

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoek
Versie op 25 mei 2007 13:57 (bewerk)
Dewi (Overleg | bijdragen)

← Vorige wijziging
Huidige versie (6 okt 2007 08:06) (bewerk) (undo)
Dewi (Overleg | bijdragen)

 
Regel 1: Regel 1:
[[Afbeelding:-LocatieGraafstroom.png|right]]Graafstroom is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 9.757 inwoners (1 januari 2007, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 69,33 km² (waarvan 2,80 km² water). [[Afbeelding:-LocatieGraafstroom.png|right]]Graafstroom is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 9.757 inwoners (1 januari 2007, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 69,33 km² (waarvan 2,80 km² water).
 +
 +*Klikt u hier voor diverse [http://www.verrassendzuidholland.nl/ groepsuitjes] in de buurt van Graafstroom in de provincie Zuid-Holland
 +*Klikt u hier voor leuke arrangementen in de regio [http://www.ontdeklopikerwaard.nl/ Lopikerwaard]
''Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Graafstroom&action=edit Graafstroom]; het is vrijgegeven onder de [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html GNU Free Documentation License].'' ''Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Graafstroom&action=edit Graafstroom]; het is vrijgegeven onder de [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html GNU Free Documentation License].''

Huidige versie

Graafstroom is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 9.757 inwoners (1 januari 2007, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 69,33 km² (waarvan 2,80 km² water).
  • Klikt u hier voor diverse groepsuitjes in de buurt van Graafstroom in de provincie Zuid-Holland
  • Klikt u hier voor leuke arrangementen in de regio Lopikerwaard


Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel Graafstroom; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License.

Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen