Taman Indonesia

Van Toerisme

Ga naar: navigatie, zoek
Taman Indonesia
Taman Indonesia

Bij een bezoek aan Taman Indonesia waant u zich in de tropen en komt u oog in oog te staan met exotische vogels en zoogdieren zoals Gelatiks, Balispreeuwen, Djalaks, Muntjaks, Kleinklauw-otters, Maleisische Stekelvarkens en tropische eekhoorns. Taman Indonesia herbergt een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels, aangevuld met tal van kleine Aziatische zoogdieren. Naast genieten van deze bijzondere dieren kunt u een kijkje nemen in een originele Indonesische paalwoning van het Mentawai eiland of plaatsnemen in een echte Indonesische driewieler (bajaj).

In dierenpark Taman Indonesia kunt u eveneens rondsnuffelen naar Indonesische souvenirs op de pasar kecil en genieten van de smakelijke Indische hapjes en drankjes.

Een wandeling door deze tuin is als een kleine ontdekkingstocht. U ziet onder andere bekende Indonesische vogels zoals de Beo, de Balispreeuw en de Djalak, maar ook vogels van ons eigen land zoals de Purperkoet en de Pauw. U komt oog in oog met kleine Aziatische zoogdieren zoals de Muntjak, Kleinklauwotters, Maleisische Stekelvarkens, Tropische Eekhoorns en nog veel meer bijzondere bewoners. Daarnaast hebben we voor de kinderen nog een hoop aaibare dieren in de kinderboerderij. Op deze pagina vind u een aantal van onze dieren met een aantal wetenswaardigheden.

[bewerk] Restaurants

Natuurlijk kunt U heerlijk in ons eethuisje of op ons terras genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes. Wij serveren Indische hapjes als loempia, risolles, pastei, bapao en lemper, Indische vruchtendrankjes en naar gelegenheid Indische lunch-maaltijden zoals soto ayam of nasi rames. Groepen vanaf 15 personen kunnen gebruik maken van speciale arrangementen.

Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen