Winter

Van Toerisme

Versie per 19 dec 2007 13:21; Roy (Overleg | bijdragen)
(wijz) ←Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie→ (wijz)
Ga naar: navigatie, zoek
Winter
Winter
Skiën
Skiën

De winter is een van de vier seizoenen in de gematigde en polaire streken. De winter wordt veroorzaakt door de schuine stand van de aardas. In de winter staat op het noordelijk halfrond de aardas van de zon af gewend en in de zomer juist naar de zon toe gericht. Op het zuidelijk halfrond is dit omgekeerd zodat de winter zich daar juist afspeelt tijdens de zomer van het noordelijk halfrond.

Inhoud

[bewerk] Feesten in de sneeuw

Wat doet u dit jaar in de winterdagen?

Genieten van de kerst of bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, groepsuitje of een weekendje weg?

Bezoekt u dan eens Winterevents.nl. Deze site biedt u tal van winterfeesten in de sneeuw!

[bewerk] Ski uitjes

Bent u een fanatieke skiër of heeft u nog nooit eerder geskied?

Dan wilt u het vast eens meemaken!

Hotel Tummers biedt u een fantastisch 3-daags Snowworld wintersport arrangement. Maakt u ook eens kennis met de dagelijkse verse sneeuw van Skidôme. Skidôme biedt u diverse groepsuitjes.

Weekendje skiën, sleeën en gezellige après-skiën? In het Sauerland verzorgt Expert in Actie schitterende groepsactiviteiten vanuit verschillende locaties. Het Sauerland wordt gekenmerkt door haar prachtige heuvellandschap met uitgestrekte bossen en hoogvlaktes. Een fantastische streek om je goed uit te leven.

[bewerk] Schaats uitjes

Schaatsen
Schaatsen

Houdt u van schaatsen in de winter? Gezellig met uw familie op het ijs!

Alkmaar on Ice is een fantastisch uitje om u zich te begeven op glad ijs tijdens deze actieve schaatsclinic. Ontdek de echte Sven Kramer of Marianne Timmer binnen uw gezelschap. Nadat u van een ervaren schaatser de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd, kunt u zelf nog een poging wagen om het baanrecord te verbeteren of een aantal pirouettes te draaien. Of boekt u het Winter van Weleer bij Gasterij de Weemhof arrangement. Hier kunt u lekker wat baantjes trekken op deze overdekte schaatsbaan. Het Winterwonderland arrangement in Partylocaty Riche in Zandvoort is ook zeker de moeite waard!

[bewerk] Tochtjes maken

Wild Wandel arrangement biedt u een culinaire rondleiding door Alkmaar in een winters jasje. U maakt kennis met de historie van Alkmaar ondertussen genietend van typisch winterse- en wildgerechten. U bezoekt de mooiste bezienswaardigheden.

Alkmaar Events Company biedt u het Barre Kersttocht arrangement. Tijdens deze kerstkroegentocht door Alkmaar ontdekt u middels een vraag- en opdrachtenspel de leukste kroegjes van Alkmaar. Dit programma is de manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met de Alkmaarse kerstsfeer.

Ontdek de kunst en kitsch van Amsterdam met het Kunst tot Kitsch in Winterse sferen arrangement. U maakt een o.a. een rondleiding door het Muziekgebouw aan ’t IJ krijgt u een indruk van de wereld achter de schermen van dé concertzaal voor de 21e eeuw.

[bewerk] Actief en avontuurlijk

Speedbuggyen
Speedbuggyen

Actief bezig zijn met het Thema Adventure arrangement in Leuke Dag Weg of een weekendje Speedbuggyen en Downhillsteppen in het Sauerland. In het Sauerland verzorgt Expert in Actie schitterende groepsactiviteiten vanuit verschillende locaties. Het Sauerland wordt gekenmerkt door haar prachtige heuvellandschap met uitgestrekte bossen en hoogvlaktes. Het Sauerland is bij uitstek een goede locatie voor actie, sport en fun. Een fantastisch streek dus om je goed uit te leven.

Doe mee met de Winterse uitdaging van Aktief Overijssel. Dit arrangement biedt u allerlei activiteiten op sportief gebied zoals mountainbiken, steppen, buksschieten, het Reuze Spiraalspel en handboogschieten.

Teruggeplaatst van "http://toerisme.nl/wiki/Winter"
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen